Naturopplevelser i verdensklasse
For første gang tilbyr vi individuelle plasser for følgende fem helger. Vi tar imot inntil 45 personer per gruppe. Det fylles raskt opp så ta kontakt for å sikre deg et tilbud til en opplevelse du aldri vil glemme.
2019
19. – 22. September
10. – 13. Oktober
29. November – 1. Desember
2020
13. – 16. Februar
26. – 29. Mars

En magisk opplevelse
Smaken av Sunnmøre gir deg det beste av norsk natur, prisvinnende, kortreist mat og drikke –
i tillegg til aktiviteter som får blodet til å bruse. Dette er turen som gir deg en opplevelse for livet! Bestill 2,5 dagers pakke spekket med opplevelser
som er tilpasset sesong. Ta kontakt for tilbud og bestilling.
I pakken får du to 4 retters gourmet middager inkludert drikke, deilig frokost buffet samt to netter på Stranda Hotel. Transport til og fra aktiviteter med minibuss, fjordbuss, taxi med mer. Pakken kan kombineres med gjestenes egne faglige program. Fly er ikke inkludert.

Kortreist prisvinnende mat og drikke
Vi lager fantastiske matopplevelser for våre gjester basert på kortreiste ingredienser. Kjøtt og spekemat kommer fra Tind, Stranda, Slogen mat og Melchiorgarden, prisvinnende oster fra Skarbø Gardsmeieri og Tingvollost, fisk fra Dybvik, Norsk Sjømat og Slogen mat. Selvplukkede grønnsaker fra Haavardgarden, søte fristelser fra Geiranger Sjokolade og Storfjord iskrem. Godt i glasset kommer fra Trollbryggeriet og Tonga Gardsbryggeri, for å nevne noen av våre lokale leverandører.
Reisetider med fly til Ålesund

Amsterdam, Shiphol

Gøteborg, Landvetter

København, Kastrup

Bergen, Flesland

Trondheim, Værnes

Reykjavik, Keflavik

Stockholm, Arlanda

Oslo, Gardermoen
Reiseliv- og aktivitetsaktører

Totalleverandør som tilbyr alt fra overnatting i Hytter, leiligheter, Camping, Hotel til aktiviteter og bilutleie.

Strandafjellet og Stranda Hotel ligger midt mellom spektakulære fjell, fjorder og fossefall på Sunnmøre. Hotellets nærmeste nabo er Storelva, en av fylkets beste lakseelver.

Skarbø er en tradisjonell vestlandsgård ved Storfjorden. Her lages det ost i verdensklasse og sider av nypressede epler.

Bonseye ekskursjoner blir drevet av familien Bonaksen. De tilbyr båtturer og tar imot gjester på gården Øvre-Ljøen, hvor de blant annet har vinsmaking, lamaer, sauer og en hundekennel.

Ingers transport tar deg med på din reise rundt om i vakre Sunnmøre.

Uteguiden er det ledende guidebyrået på Nordvestlandet for aktivitetsturisme. Dette er også vinneren av Innovasjon Norges reiselivspris i 2018

MS Bruvik gikk i fjordafart i Nordhordland i 30 år. Båten er en godt vedlikeholdt perle og tar nå sine gjester med på uforglemmelige turer langs Mørekysten.
Matprodusenter
Tind Spekevarer
Tind har røtter tilbake til 1884 og har som formål å lage spennende høykvalitetsprodukt innen spekemat. Tind er nå en del av Grillstad konsernet
Stranda
Stranda Spekemat ble startet opp i 1973 og inngår i dag i Grilstadkonsernet. Grilstad er markedsleder på spekeskinker, fenalår og mørpølser.
Slogen Mat
Slogen Mat er navnet på produktene som lages på Tore-garden i Stranda Kommune. Her lages det blant annet pølser, pinnekjøtt, ulike typer røkt og gravet ørret, lutefisk med mer.
Lokale bryggerier, produsenter og besøksgårder
Melchiorgarden
Denne gården ligger midt mellom Geirangerfjorden og Trollstigen. På gården finnes blant annet høner og 250 geiter. Gården er også kjent for sine gode produkter laget av bringebær
Haavardgarden
Haavardgarden ligger omkranset av majestetisk natur. Drifta dreier seg rundt spelsau, som gir både kjøtt og skinn. På gården får du i tillegg kjøpt helt ferske egg, grønnsaker og honning.
Tonga Gardsbryggeri
På Tonga har ølbrygging gått i arv i flere generasjoner. Her videreformidles stolt kunnskap for de autentiske bryggtradisjonene til alle besøkende.
Trollbryggeriet
På indre Sunnmøre er det lange tradisjoner med å brygge malt- og kornøl. Denne tradisjonen har Trollbryggeriet lyst til å videreføre, så derfor har det blitt brygget øl med lokalt særpreg her siden 2009.
Kultur
Skinkerådhuset, Stranda
Grilstad Stranda leier det gamle rådhuset av Stranda kommune. Dette skal brukes som inspirasjonsarena for å videreutvikle norsk spekeskinke. Her kan man møtes og spise retter fra Stranda og Tind.